ECHT Achterhoek

Wie woont, werkt, onderneemt of recreëert in de Achterhoek heeft het goed getroffen. De Achterhoek staat bekend om zijn prachtige landschap met alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te ontspannen… Maar er is zoveel meer dan dat. De Achterhoek heeft verrassend veel in zijn mars, waardoor het hier prima wonen, werken, ondernemen en recreëren is.

ECHT Achterhoek. Dat is meer dan een logo. Het is het kwaliteitsstempel op alles wat de Achterhoek aantrekkelijk maakt. Want wie woont, werkt, onderneemt of zijn vrije tijd doorbrengt in de Achterhoek, heeft het goed getroffen! ECHT Achterhoek staat voor onze krachtige waarden, waar we trots op mogen zijn. ECHT is bijvoorbeeld onze innovatiekracht. De vooruitstrevende bedrijven in uiteenlopende sectoren die onze regio rijk is. ECHT zijn onze eindeloze mogelijkheden in wonen. Stads, dorps, vrij in het groen. ECHT zijn de vele manieren om je vrije tijd door te brengen. Ontspannend, spectaculair, sportief of culinair.

Deze website is onderdeel van de ECHT Achterhoek-campagne, een initiatief van de Regio Achterhoek in samenwerking met verschillende Achterhoekse partijen (overheden, bedrijfsleven, corporaties en instellingen). Naast deze website zijn er diverse middelen ontwikkeld om onze trots op wie wij zijn en wat we doen uit te dragen. Zo gebruiken diverse ECHT Achterhoekse bedrijven het ECHT Achterhoek-logo naast hun eigen logo. Kijk bij de gebruiksvoorbeelden hoe deze bedrijven het logo inzetten.

De komende tijd zul je nog veel van ons horen, we laten je namelijk graag kennis maken met de ECHTE Achterhoek.